tarieven

sessies en tarieven:

* Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

* De sessies met de kinderen duren 60 minuten.  Ze bestaan uit ongeveer 45 minuten intensief werken en 15 minuten voorbereiding, administratie en evaluatie etc.
Kosten: 60 euro

* Bij de start van iedere begeleidingsperiode wordt standaard een begeleidingsplan opgesteld en met de ouders doorgesproken. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten.
Kosten: 50 euro

* Aan het einde van de begeleidingsperiode wordt standaard een evaluatieverslag geschreven en deze wordt met de ouders besproken. Dit evaluatiegesprek duurt ongeveer 30 minuten.
Kosten: 40 euro

*Op verzoek van de ouders/verzorgers is het mogelijk om tussentijds te evalueren of aan te sluiten bij een gesprek op school.
Kosten: 60 euro per uur

Ondersteuningsarrangementen op school

Ik word regelmatig ingehuurd om op scholen arrangementen voor kinderen uit te voeren rondom lerenleren, werkhouding en/of gedrag. Zijn er vragen hierover, stuur me dan gerust een mail en ik zal contact opnemen om hier verder over te praten.

reiskosten
Ik werk vanuit huis en woon in de Culemborg. Ik kan ook bij jullie thuis werken of online met kinderen werken, als dit een betere optie is. Als ik thuis kom, breng ik reiskosten in rekening. Heb je vragen, stuur me een mail om een telefonische afspraak te maken.

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht.

Zijn wie je bent
doen wat je doet
als het je blij maakt
dan is het goed

bij Mar